O nama

Dea Cosmetics

Dobrodošli na internet stranicu naše kompanije. Osnovna djelatnost kojom se bavimo je, najkraće rečeno – ljepota. Da budemo precizniji, bavimo se distribucijom proizvoda za uljepšavanje koji su namijenjeni profesionalnoj salonskoj, ali i ličnoj upotrebi. Dugogodišnje iskustvo naučilo nas je da pažljivo osluškujemo potrebe svojih klijenata. U skladu s tim, naša ponuda sadrži više od 35 000 artikala i preko 100 različitih brendova i, zajedno s nama, neprekidno raste. Zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa našim distributivnim centrima, asortiman koji nudimo možete pronaći u cijelom regionu ali i šire.

Ispunjavanje zahtjeva i potreba naših klijenata uvijek su nam na prvom mjestu, zbog čega uspješno poslujemo duže od 23 godine. Među našim vjernim klijentima nalaze se brojni kozmetički i frizerski saloni, spa centri, make-up studiji i akademije.

Vjerujemo da je dobra komunikacija značajan preduslov uspješnog poslovanja - profesionalnost i timski rad su razlozi zbog kojih uspješno gradimo mrežu lojalnih klijenata. Svaki kupac nam je važan, stoga je naše ljubazno osoblje uvijek spremno da Vam pomogne i prepozna Vaše potrebe.

STALNO USAVRŠAVANJE
Jedna od ključnih vrijednosti naše kompanije je konstantan proces učenja i usavršavanja, zbog čega smo redovni posjetioci najznačajnijih svjetskih događanja iz oblasti ljepote. Redovno komuniciramo sa istaknutim svjetskim i domaćim stručnjacima, kako bi samo pažljivo odabrani brendovi ušli u našu ponudu.

RADO DIJELIMO SVOJE ZNANJE I ISKUSTVO
Redovno organizujemo edukacije i seminare da bismo naučeno podijelili sa klijentima i kupcima. Naši programi predstavljaju jedinstvenu priliku da sve zainteresovane upoznamo sa najnovijim linijama proizvoda i načinima njihovog korištenja.

Sprovodimo i programe individualne obuke profesionalnog šminkanja, nadogradnje noktiju i trepavica, skrojene po mjeri naših polaznika. Naši edukatori su iskusni stručnjaci sa međunarodnim priznanjima. Svaki naš polaznik, nakon uspješno savladanog kursa, dobija certifikat koji potvrđuje stečene vještine.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, ponudom ili poslovanjem slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo Vam odgovoriti.

Istaknuti brendovi

Upoznajte naše brendove

Neka naši brendovi budu vaš izbor kada je u pitanju ljepota, stil i samopouzdanje. S povjerenjem istražujte naš asortiman i pronađite proizvode koji odražavaju vašu jedinstvenu ljepotu i stil.